Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/107
Название: Математика : невід'ємні цілі числа. Величини. Розширення поняття про число
Другие названия: навч. посіб.
[для ф-тів підгот. вчителів початк. кл. вищ. пед. навч. закл.]
Авторы: Сарієнко, В. К.
Сарієнко, В. В.
Онопченко, І. В.
Ключевые слова: математика
невід'ємні числа
величини
число
системи числення
цілі числа
дроби
величини
множина раціональних чисел
десяткові дроби
дійсні числа
методика викладання
початкова освіта
Дата публикации: 2016
Издательство: [б. в.]
Краткий осмотр (реферат): У посібнику викладені теоретичні і практичні основи теорії невід’ємних цілих чисел, розширення поняття про число, теоретичні відомості про величини. Матеріал подано відповідно до навчальної програми з математики для педагогічних вищих навчальних закладів спеціальності 6.010102 „Початкова освіта”. Матеріал посібника є теоретичним підґрунтям відомостей з математики, визначених освітньо-професійною програмою підготовки вчителя початкової школи і викладених у підручниках з математики для початкових класів. Оволодіння викладеним у посібнику матеріалом забезпечує вчителю глибоке проникнення в сутність тих математичних понять і відношень, які складають зміст математичної освіти молодших школярів.
Описание: Математика є наукова галузь, яка посідає одне з ключових місць у загальній системі наук. Зважаючи на це, вертикаль математичної освіти пронизує практично кожну професійну галузь. Потребу в певному обсязі математичних знань (від професійної складової до побутової) має практично кожна людина. Тому математика є однією з провідних і обов’язкових навчальних дисциплін протягом усього шкільного та професійного навчання. Математика початкової школи закладає у свідомість людини основні первинні, найпростіші кількісні поняття і відношення, формує і розвиває логіку мислення, формує просторову уяву.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/107
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Математика 2016.pdf1,15 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.