Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/132
Название: Обстеження словника та лексико-граматичної будови мовлення
Другие названия: логопедичний посібник
Авторы: Могильова, Н. М.
Ключевые слова: логопедичний посібник
обстеження словника
обстеження лексико-граматичної будови мовлення
дошкільники
школярі молодшого віку
порушення мовлення
Дата публикации: 2019
Краткий осмотр (реферат): Логопедичний посібник спрямований на обстеження та формування словника та лексико граматичної будови мовлення дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Стане у нагоді логопедам, вихователям мовленнєвих груп, батькам дітей із порушеннями мовлення та студентам педагогічних вищів.
Описание: Пропонований посібник стане у нагоді для обстеження та занять з дітьми з загальним недорозвиненням мовлення та порушеннями фонематичної та лексико-граматичної будови. Посібник включає велику кількість малюнків, дібраних у певній послідовності. Безпосередньою метою підібраних завдань є розвиток фонематичного сприймання, аналізу та уявлення, збагачення словникового запасу шляхом уточнення значення слів, тлумачення мовних зворотів. Опрацьовуючи одні й ті ж слова в різних завданнях, діти запам’ятовують їх, збагачують свої знання про них. Розвиток граматичної структури мовлення забезпечується шляхом зміни речень та словосполучень за зразком, відповідей на запитання, переказів, складання оповідань, підбору слів-прикметників з узгодженням їх у роді та числі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/132
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Обстеження словника.pdf3,29 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.