Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/160
Название: Англійська мова
Другие названия: метод. вказівки до організації самостійної роботи студ. магістер. рівня
Авторы: Лях, О. В.
Руденко, М. Ю.
Ключевые слова: англійська мова
методичні вказівки
науково-популярні тексти
тести
граматика
анотування наукових статей
складання англо-українського термінологічного словника
план-проспект наукової роботи
Дата публикации: 2020
Издательство: [б. в.]
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації призначено для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня вищої освіти «магістр» як навчально-методична допомога для опанування уміннями та навичками з курсу „Іноземна мова”. Методичні рекомендації містять науково-популярні тексти та завдання до них, завдання та тести з граматики, вказівки до анотування наукових статей зі спеціальності, інструкцію до складання англо-укранського термінологічного словника та керівництво з написання плану-проспекту наукової роботи.
Описание: Cамостійна робота є важливою складовою роботи студентів магістерського вищої освіти з навчальної дисципліни «Іноземна мова». Мета методичних вказівок – формувати у студентів навички наукового спілкування іноземною мовою, самостійної роботи з літературою за фахом, позитивне ставлення до оволодіння науковим стилем; розвивати здатність до самооцінки і самовдосконалення, що допоможе їм успішно завершити курс вищої освіти і стане передумовою наступного професійного росту;формувати професійну наукову компетентність шляхом ознайомлення студентів з різними аспектами професійної іноземної мови та залучення до виконання професійно орієнтованих завдань. Завдання цих методичних вказівок полягає в теоретичній та практичній підготовці майбутніх науковців до спілкування англійською мовою в науковому середовищі, а також в допомозі у написанні анотацій, тез тощо.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/160
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лях О.В., Руденко М.Ю. Англійська мова-метод.вказівки,2020.pdf242,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.