Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/227
Название: Використання тренажерного обладнання в розвитку фізичних якостей студентів
Другие названия: навч. посіб.
Авторы: Філінков, В. І.
Пристинський, В. М.
Ключевые слова: фізична культура
фізичне виховання
студенти
фізична підготовка
тренажерне обладнання
фізичні якості
спортивне обладнання
вправи
Дата публикации: 2017
Издательство: Вид-во ДДМА
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику наведено класифікацію, педагогічну характеристику та методику використання багатофункціональних тренажерів і спортивного обладнання в розвитку фізичних якостей студентів. Для студентів вузів, викладачів кафедр фізичного виховання, студентів- спортсменів.
Описание: Сучасна психолого-педагогічна наука створила досить дієву систему теоретичних і практичних знань з питань організації та управління професійною підготовкою сучасних спеціалістів, які спроможні до конкуренції на ринку праці. Тим не менш, проводячи аналіз стану фізичного виховання у вищих навчальних закладах необхідно зазначити, що реалізація цього процесу основана на системі традиційних підходів без використання інноваційних технологій у професійно-прикладній фізичній підготовці (ППФП). Такий підхід не сприяє підвищенню рівня якості навчання та виховання стійкої мотивації молоді, що навчається, до рухової активності, підтримання здорового способу життя. Проблема оптимізації фізичного виховання студентської молоді залишається актуальною, і надалі потребує науково-теоретичного та методологічного обґрунтування насамперед завдяки пошуку дієвих засобів, методів та форм професійно-прикладної фізичної підготовки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/xmlui/handle/123456789/227
ISBN: 978-966-379-793-9
Располагается в коллекциях:Навчальні видання



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.