Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/384
Название: Англійські соціальні діалекти в еволюційному розвитку (XIV-початок XX ст.)
Другие названия: навч. посіб.
Авторы: Глущенко, В. А.
Руденко, М. Ю.
Ключевые слова: англійські соціальні діалекти
етимологія термінів
соціальна діалектологія
англійський сленг
різновиди діалектів
Дата публикации: 2021
Издательство: Вид-во Б. І. Маторіна
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику подано загальну характеристику, розкрито еволюційний розвиток, висвітлено історію дослідження англійських соціальних діалектів XIV – початку XX ст., що передбачено програмою курсів «Вступ до мовознавства» та «Загальне мовознавство» на філологічних факультетах закладів вищої освіти України. Книга може бути корисною не тільки студентам, а й викладачам-словесникам, а також усім, хто цікавиться проблемами соціальної діалектології.
Описание: Знайомство з посібником допоможе засвоїти загальну характеристику, різновиди, історію та особливості зародження, розвитку, дослідження англійських соціальних діалектів, що функціонують у середині самої мови. Це надзвичайно актуально: розвиток соціолектів нерозривно пов’язаний зі змінами в суспільстві. На соціальні діалекти впливають історичні, політичні та соціальні події. Знання особливостей, історії зародження, розвитку та дослідження кенту, арго, жаргону та сленгу формує у студентів інтерес до поглиблення своїх знань з мовознавства, до вивчення англійської мови та невимушеного спілкування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/384
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Англ.соц.діалекти в евол.розвитку,2021.pdf1,32 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.