Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/53
Название: Микола Рибалко: життєвий та творчий шлях
Другие названия: навч. посіб.
Авторы: Романько, Валерій Іванович
Ключевые слова: Рибалко М.
українська література
письменники українські
літературне краєзнавство
поетичні збірки
спогади
вірші
творчість
Дата публикации: 2017
Издательство: Маторін Б. І.
Краткий осмотр (реферат): У даному посібнику наводяться біографічні відомості, аналізуються творчі досягнення лауреата Державної премії України ім. Т.Г.Шевченка, всеукраїнської премії ім. М.О.Островського, поета-фронтовика М.О.Рибалка. Це перше ґрунтовне дослідження життя і творчості відомого поета. Видання стане в нагоді учням та вчителям загальноосвітніх шкіл, студентам та викладачам гуманітарних факультетів вищих навчальних закладів, працівникам культосвітніх закладів, буде цікаве шанувальникам української літератури, краєзнавцям.
Описание: Дійсно, за 40 років творчої праці поета при його житті, і ті роки, коли вже поет відійшов у Вічність, вийшло чимало статей, які доповнюють біографію Миколи Рибалка, з того чи іншого боку розкривають особливості його поезії. На жаль, ґрунтовної праці про життя і творчість лауреата Державної премії імені Т.Г.Шевченка М.О.Рибалка ще не створено. Тому сьогодні й постала потреба узагальнити нароблене, дати повний портрет Поета, Воїна, Громадянина. Тим паче, що поезія Миколи Рибалка залишається актуальною для нинішнього покоління, вона тривожить душу як людини молодої, так і ветеранів війни і праці, а життя самого автора є прикладом героїзму і мужності при подоланні тих труднощів, що не так уже й рідко супроводжують кожного з нас.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/53
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Микола Рибалко життєвий та творчий шлях.pdf932,96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.