Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/580
Название: Метод. рек. до виконання самостійних завдань з навч. дисципліни «Охорона праці в галузі»
Другие названия: для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти
Авторы: Бутиріна, М. В.
Бондаренко, В. І.
Фатальчук, С. Д.
Ключевые слова: охорона праці в галузі
Дата публикации: 2020
Издательство: Вид-во Б. І. Маторіна
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації до виконання самостійних завдань з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі освіти та життєзабезпечення у надзвичайних станах» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти для реалізації освітніх програм 011 Освітні, педагогічні науки, 013 Початкова освіта, 014 Середня освіта (Трудове навчання та технології), 014 Середня освіта (Математика), 014 Середня освіта (Фізика), 014 Середня освіта (Фізична культура), 014 Середня освіта (Українська мова і література), 014 Середня освіта (Мова і література (російська)), 014 Середня освіта (Мова і література (англійська, німецька)), 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини), (денної та заочної форми навчання) складено відповідно навчальної та робочої програм дисципліни «Охорона праці в галузі освіти та життєзабезпечення у надзвичайних станах» з урахуванням особливостей майбутньої професійної діяльності випускників.
Описание: Метод. рек. до виконання самостійних завдань з навч. дисципліни «Охорона праці в галузі» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти / уклад. Бутиріна М.В, Бондаренко В.І, Фатальчук С.Д. . - Слов’янськ: Видав. Маторін Б.І, 2020. - 31 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/580
Располагается в коллекциях:Навчальні видання



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.