Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/595
Название: Латинська мова та аспекти її функціонування в літературі
Другие названия: навч.-метод. посіб.
для студентів рівня вищ. освіти (бакалавр) філол. ф-ту
Авторы: Ляшов, Н. М.
Піскунов, О. В.
Ключевые слова: латинська мова
історія зарубіжної літератури
історія української літератури
когнітивна лексикологія
фразеологія української мови
методика навчання зарубіжної літератури
методика навчання української літератури
латинські вислови
Дата публикации: 2019
Издательство: [б. в.]
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник має міждисциплінарний характер, в якому пропонується систематизований додатковий матеріал з навчальних предметів: «Латинська мова», «Історія зарубіжної літератури», «Історія української літератури», «Когнітивна лексикологія», «Фразеологія української мови», «Методика навчання зарубіжної та української літератур». Визначається інтеграційний характер певних аспектів функціонування латинських висловів у творах як зарубіжних, так і українських авторів, що підвищує пізнавальну цінність дисциплін і сприяє оволодінню майбутніми фахівцями практичними вміннями аналізу у різних площинах як літературного, так і мовного процесів. Розкривається семантика латинських фразеологізмів та особливості перекладу висловів, що формує навички мовної культури студентів. Подані матеріали допоможуть студентам поглибити знання та якісно узагальнити матеріал із зазначених дисциплін, а також дасть можливість підвищити ефективність підготовки до написання наукових робіт.
Описание: Ляшов Н. М. Латинська мова та аспекти її функціонування в літературі : Навч.-метод. посіб. для студентів рівня вищ. освіти «бакалавр» філол. ф-ту / Н. М. Ляшов, О. В. Піскунов. - Слов’янськ, 2019. - 154 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/595
Располагается в коллекциях:Навчальні видання



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.