Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/610
Название: Крос-культурна психологія
Другие названия: навч.-метод. посіб.
Авторы: Чернякова, О. В.
Грицук, О. В.
Мельник, В. В.
Ключевые слова: крос-культурна психологія
Дата публикации: 2018
Издательство: ДДПУ
Краткий осмотр (реферат): У навчально-методичному посібнику викладено основні теоретичні положення навчальної дисципліни «Крос-культурна психологія»: психологічні особливості вимірювання культур, особистості у міжкультурному спілкуванні, етнічних міграцій та акультурації. Теоретико-інформаційний блок посібника доповнюють методичні рекомендації, що носять інструктивний характер і містять плани семінарських занять до вивчення тем із крос-культурної психології, практичні завдання, завдання для самоперевірки, що сприяє систематизації знань при підготовці здобувачів до навчальних занять, розвитку предметної компетентності та вміння працювати з інформацією, зокрема, з навчальним текстом відповідно із завданнями до самоконтролю, роботою з ключовими термінами, самостійною роботою з рекомендованою літературою.
Описание: Крос-культурна психологія: навч.-метод. посіб. з навч. дисципліни : для здобувачів вищ. освіти другого (магістерського) рівня за спец. 053 Психологія / уклад.: О.В. Чернякова, О.В. Грицук, В.В. Мельник. – Слов’янськ : ДДПУ, 2018. – 184 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/610
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Крос-культурна психологія.pdf2,02 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.