Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/73
Название: Навчально-методичний комплекс дисципліни "Основи демократії"
Авторы: Мозговий, Л. І.
Ковнєров, О. Є.
Романкевич, Г. В.
Ковнєров, О. О.
Ключевые слова: навчальні програми
демократія
представницька демократія
громадянське суспільство
громадянин
виборча кампанія
критерії оцінювання
тести
Дата публикации: 2013
Краткий осмотр (реферат): Навчальна програма вивчення дисципліни «Основи демократії» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки спеціалістів за спеціальністю 7.03010201 « психологія». Предметом вивчення навчальної дисципліни є: 1) розгляд системи норм права, які регулюють відносини, що складаються в процесі взаємодії індивіда та суспільства, громадянина та держави, що пов’язано насамперед з питаннями реалізації у повному обсязі прав та свобод, проголошених державою і зафіксованих к Конституції та інших нормативних актах; 2) визначення шляхів реформування правової системи та правозахисних механізмів, зокрема судової системи, наглядових органів, органів охорони правопорядку; 3) трансформація цілей та функцій сучасної держави в умовах суспільних змін.
Описание: 1. Навчальна програма дисципліни. 2. Робоча навчальна програма дисципліни. 3. Опорний конспект лекцій із навчальної дисципліни, підручник, навчальний посібник (із грифом МОНмолодьспорт, без грифу). 4. Інструктивно-методичні матеріали до практичних (семінарських, лабораторних) занять із навчальної дисципліни (плани, теми занять, збірники завдань, ситуаційні завдання, пакети для проведення ділових ігор та ін.). 5. Методичні вказівки й тематика курсових проектів (робіт). 6. Пакет контрольних завдань для перевірки знань з навчальної дисципліни. 7. Дидактичне забезпечення самостійної роботи студентів (з використанням інформаційних технологій). 8. Критерії оцінювання знань і вмінь студентів. 9. Пакет візуального супроводження дисципліни (за необхідністю).
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/73
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Навч.-метод.комплекс Основи демократії,2013.pdf679,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.