Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/76
Название: Навчально-методична розробка щоди викладання навчальної дисципліни "Основи конституційного права України"
Авторы: Мозговий, Л. І.
Ковнєров, О. Є.
Ковнєров, О. О.
Ключевые слова: конституційне право
народовладдя
національний суверенітет
конституційний процес
статус особи
держава і громадянин
громадянське суспільство
Дата публикации: 2014
Издательство: [б. в.]
Краткий осмотр (реферат): Навчальна програма вивчення дисципліни «Основи конституційного права України» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів за спеціальністю 6.010102 початкова освіта. Предметом вивчення навчальної дисципліни є: 1) комплексні теоретичні проблеми становлення народовладдя в Україні і його конституційного регулювання; 2) сутність народного, державного і національного суверенітету та форми і механізми реалізації його на практиці; 3) розвиток конституційного процесу, його проблеми і труднощі; 4) аналіз основ правового статусу особи, конституційних принципів взаємовідносин держави і громадянина, особливостей правового становища іноземців, біженців, осіб без громадянства, національних меншин, конституційних основ організації громадянського суспільства.
Описание: Програма навчальної дисципліни містить такі змістові модулі: 1. Конституційне право – провідна галузь права України. 2. Конституційні права, свободи та обов’язки людини і громадянина.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/76
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Навч.-метод. розробка Основи конституційного права,2014.pdf669,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.