Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/829
Название: Contrastive Lexicology of English and Ukrainian Languages
Другие названия: для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 035 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)) за освітньо-професійною програмою «Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)
Авторы: Роман, В. В.
Коротяєва, І. Б.
Ключевые слова: англійська мова
порівняльна лексикологія
Дата публикации: 2023
Издательство: Слов'янськ; Дніпро
Краткий осмотр (реферат): Представлений навчально-методичний посібник пропонує сучасний структурований матеріал з програмної тематики, що сприятиме ґрунтовній фаховій підготовці здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Матеріал посібника розрахований як на аудиторну, так і на самостійну роботу здобувачів для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)) денної та заочної форми роботи. Посібник сприятиме систематизації знань із зазначеної теми та формуванню спеціальних фахових компетентностей.
Описание: Роман В. В., Коротяєва І. Б. Contrastive Lexicology of English and Ukrainian Languages: навч.-метод. посіб. Дніпро; Слов’янськ, 2023. 73 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/829
Располагается в коллекциях:Навчальні видання



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.