Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/269
Назва: Наукове обгрунтування впровадження концепції "Спорт заради розвитку" в Україні
Автори: Качан, О. А.
Пристинський, В. М.
Ключові слова: спорт
фізична культура
оновлення змісту фізичного виховання
переорієнтація в освіті
інтелект
"м'які навички"
мета-навички
емпатія
соціалізація
соціальні зміни
поведінкові зміни
сталий розвиток
Дата публікації: 2020
Короткий огляд (реферат): Здійснено наукове обґрунтування концепції «Спорт заради розвитку». розкрито сутність, зміст та специфіку розуміння соціального й емоційного видів інтелекту людини та ідеї концепції «М’які навички» («soft skills»). розглянуто перспективні напрями впровадження ідей концепції «Спорт заради розвитку» у фізкультурно-оздоровчу та спортивно-масову роботу. Доведена доцільність впровадження та використання концепції як дієвого чинника для досягнення пріоритетних цілей сталого розвитку.
Опис: Сучасна освіта – чи не найважливіший чинник розвитку особистості, невід’ємна складова соціокультурного середовища, в якому існує людина. Для того щоб стати повноцінним членом суспільства, людині потрібно не лише засвоїти його цінності, а й активно діяти для входження в суспільство відповідно до влас- них індивідуальних особливостей, світоглядних цінностей, особистої спрямованості. Фізична культура – це багатогранне соціальне явище, пов’язане з реальною дійсністю, що має стати способом життя людини (дієвою умовою нормального функціонування організму).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/269
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ж.Фізичне виховання в рідній школі, 2020№2.pdf700,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.