Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/552
Название: English for Master hrogramme students = Англійська мова для студентів магістратури
Другие названия: навч.-метод. посіб. для магістрантів гуманіт. та економ. спец.
Авторы: Коротяєва, І. Б.
Глущенко, В. А.
Руденко, М. Ю.
Ключевые слова: іноземні мови
англійська мова
загальнонаукова лексика
наукові роботи
академічне письмо
науковий текст
переклад
дидактичні матеріали
Дата публикации: 2021
Издательство: Вид-во Б. І. Маторіна
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник містить чотири тематичних блоки з навчальної дисципліни «Іноземна мова» і призначений для студентів магістратури гуманітарних та економічних спеціальностей. Посібник включає інформаційний, текстовий, лексичний матеріал за темами, пов’язаними з науковою роботою магістрантів, рекомендації щодо вжи- вання загальнонаукової лексики, академічного письма, а також завдання з особливостей перекладу граматичних явищ, що характерні для науко- вого тексту. Додаються додаткові дидактичні матеріали для самостійної роботи, додатки довідкового характеру; перелік актуальних наукових та методичних джерел. Призначається студентам-магістрантам гуманітарних та економіч- них спеціальностей (денної та заочної форми навчання), аспірантам, викладачам англійської мови.
Описание: English for Master programme students = Англійська мова для студентів магістратури : нав.-метод. посіб. для магістрантів гуманіт. та екон. спец. / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Донбас. держ. пед. ун-т" ; І. Б. Коротяєва, В. А. Глущенко, М. Ю. Руденко. - Слов'янськ: Вид-во Б.І. Маторіна, 2021. - 189 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/552
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Англійська мова для студентів магістратури,2021.pdf1,49 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.