Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/611
Назва: Психолінгвістика
Інші назви: навч.-метод. посіб.
Автори: Грицук, О. В.
Чернякова, О. В.
Ключові слова: психолінгвістика
Дата публікації: 2018
Видавництво: ДДПУ
Короткий огляд (реферат): У навчально-методичному посібнику викладено основні теоретичні положення навчальної дисципліни «Психолінгвістика»: особливості мовленнєвої поведінки особистості, процесів мовленнєвого породження і розуміння мовлення, мовленнєвого онтогенезу, мовленнєвої рефлексії. Теоретико-інформаційний блок посібника доповнюють методичні рекомендації, що носять інструктивний характер і містять плани семінарських занять до вивчення тем із психолінгвістики, практичні завдання, завдання для самоперевірки, що сприяє систематизації знань при підготовці здобувачів до навчальних занять, розвитку предметної компетентності та вміння працювати з інформацією, зокрема, з навчальним текстом відповідно із завданнями до самоконтролю, роботою з ключовими термінами, самостійною роботою з рекомендованою літературою.
Опис: Психолінгвістика: навч.-метод. посіб. з навч. дисципліни : для здобувачів вищ.освіти другого (магістерського) рівня за спец. 053 Психологія / укладачі О.В. Грицук, О.В. Чернякова. – Слов’янськ : ДДПУ, 2018. – 185 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/611
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Психолінгвістика,2018.pdf2,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.