Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/620
Title: Методичні вказівки до вивчення навчальної дисципліни «Лідер в освіті»
Other Titles: для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти спец. 011 "Освітні, педагогічні науки" денної та заочної форми навчання
Authors: Коркішко, О. Г.
Коркішко, А. В.
Keywords: вища освіта
лідери
лідери в освіті
Issue Date: 2021
Publisher: ДВНЗ "ДДПУ"
Abstract: Методичні вказівки укладено відповідно до освітньої програми «Освітні, педагогічні науки» та навчального плану підготовки здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 011 – Освітні, педагогічні науки. У виданні відображено зміст силабусу та робочої навчальної програми «Лідер в освіті», подано навчально-методичні матеріали передбачені для засвоєння теоретичного матеріалу, інструктивно-методичні матеріали до практичних занять, дидактичне забезпечення самостійної роботи, критерії та методи оцінювання програмних результатів відповідно до сучасних тенденцій освітнього процесу в закладі вищої освіти.
Description: Методичні вказівки до вивчення навчальної дисципліни «Лідер в освіті» : для здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Освітні, педагогічні науки» спец. 011 "Освітні, педагогічні науки" денної та заочної форми навчання / уклад.: О. Г. Коркішко, А. В. Коркішко. -Слов'янськ: ДВНЗ «ДДПУ», 2021. - 114 с.
URI: http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/620
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод.вказівки Лідер в освіті,2021.pdf1,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.