Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/672
Название: Творча лабараторія педагога
Другие названия: монографія
Авторы: Пристинський, В. М.
Дєлєскє, С. В.
Ключевые слова: освіта
загальноосвітні заклади
зміст освіти
дистанційне навчання
фізична культура
методика викладання
англійська мова
уроки
освітні технології
здоров'язбережувальні технології
професійна майстерність педагога
Дата публикации: 2021
Издательство: Вид-во Б.І. Маторіна
Краткий осмотр (реферат): Колективна монографія "Творча лабораторія педагога" є спільним науково-методичним здобутком учителів Слов’янської ЗОШ № 8 та викладачів ДВНЗ "Донбаський державний педагогічний університет". Збірник є результатом самоосвітньої, дослідницької, експериментальної роботи. Відбиває основні тенденції сучасної освіти, дає відповіді на питання щодо практичного запровадження інновацій в умовах конкретного закладу загальної середньої освіти. Використання новаторських методів і підходів особливо важливе зараз, коли ера "стабільності" минулих поколінь завершилася і мало хто береться спрогнозувати навіть те, що може статися найближчим часом. Автори монографії є представниками авангарду сучасної школи. Це вчителі-митці, генератори творчих ідей, розробники та реалізатори нових навчальних кейсів, активні користувачі та популяризатори інновацій. В умовах швидких суспільних змін і реформування освітньої галузі вони змінюють уявлення про школу, експериментують і досліджують, удосконалюють освітній процес і створюють умови для розкриття потенціалу учнів, формування їхнього світогляду та підготовки до самостійного життя. Видання може зацікавити педагогічних працівників закладів загальної середньої, професійної та вищої педагогічної освіти, студентів та магістрантів педагогічних спеціальностей, керівників методичних служб.
Описание: Творча лабораторія педагога: монографія / за ред. В. М. Пристинського, С. В. Дєлєскє. - Слов’янськ: Вид-во Б. І. Маторіна, 2021. - 256 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/672
Располагается в коллекциях:Наукові документи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Творча лабораторія педагога монографія,2021.pdf2,92 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.