Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/71
Название: Історія української драматаргії та театру
Другие названия: курс лекцій
Авторы: Біличенко, О. Л.
Ключевые слова: театр український
драматургія українська
драматичний театр
мистецтво театру
театральне мистецтво
новаторство
театральна критика
жанри
драма
Березоль
Карпенко-Карий І.
Українка Л.
Олесь О.
Винниченко В.
Дата публикации: 2015
Издательство: Вид-во Б. І. Маторіна
Краткий осмотр (реферат): Курс лекцій стане у пригоді здобувачам в освоєнні та поглибленні знань про розвиток української драматургії та театру, драматургів і театральних діячів, зокрема І. Карпенка-Карого, Лесі Українки, Олександра Олеся, В. Винниченка. Виклад загальних тенденцій розвитку української драми утворює концептуальну основу і тематичну структуру навчального посібника. Адресований він здобувачам вищих навчальних закладів.
Описание: Український театр – великий і надзвичайно цікавий прошарок історії і культури нашого народу. У театрі відображається все те, що на якийсь момент часу цікавить людей. Це високе мистецтво – воно актуальне завжди. Українська драматургія та театр явили літературі новаторські концептуально, різнопланові за стильовими ознаками, художнім мисленням сценічні твори. Історія розвитку української драматургії, театру, театральної критики відкрила цілу плеяду талановитих і новаторськи налаштованих драматургів і театральних діячів, зокрема І. Карпенка-Карого, Лесі Українки, Олександра Олеся, В. Винниченка. Виклад загальних тенденцій розвитку української драми утворює концептуальну основу і тематичну структуру навчального посібника. Адресований він студентам вищих навчальних педагогічних закладів. Багато цінного знайдуть у ньому всі, хто цікавиться історією української літератури, особливостями розвитку драматичних жанрів, театру і театральної критики.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/71
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Історія української драматургії та театру.pdf681,54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.