Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/75
Название: Навчально-методичний посібник щодо викладання навчальної дисципліни "Основи демократії"
Авторы: Мозговий, Л. І.
Ковнєров, О. Є.
Ковнєров, О. О.
Ключевые слова: демократія
громадянин
суспільство
правова система
права людини
демократичні інституції
Дата публикации: 2014
Издательство: [б. в.]
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник та програма вивчення дисципліни «Основи демократії» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки спеціалістів за спеціальністю 7.03010201 « психологія». Предметом вивчення навчальної дисципліни є: 1) розгляд системи норм права, які регулюють відносини, що складаються в процесі взаємодії індивіда та суспільства, громадянина та держави, що пов’язано насамперед з питаннями реалізації у повному обсязі прав та свобод, проголошених державою і зафіксованих к Конституції та інших нормативних актах; 2) визначення шляхів реформування правової системи та правозахисних механізмів, зокрема судової системи, наглядових органів і охорони правопорядку; 3) трансформація цілей та функцій сучасної держави в умовах суспільних змін.
Описание: Навчально-методичний посібник містить такі змістовні модулі: 1. Сутність, передумови й поширення демократії у сучасному світі. 2. Громадянин, суспільство й демократія.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/75
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Навч.-метод. посіб.Основи демократії,2014.pdf602,33 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.