Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/828
Назва: Вступ до перекладознавства
Інші назви: навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 035 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно))
Автори: Роман, В. В.
Ключові слова: переклад
перекладознавство
Дата публікації: 2023
Видавництво: Слов'янськ; Дніпро
Короткий огляд (реферат): Представлений навчально-методичний посібник пропонує сучасний структурований матеріал з програмної тематики, що сприятиме ґрунтовній фаховій підготовці здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Матеріал посібника розрахований як на аудиторну, так і на самостійну роботу здобувачів для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)) денної та заочної форми роботи. Посібник сприятиме систематизації знань із зазначеної теми та формуванню спеціальних фахових компетентностей.
Опис: Роман В. В. Вступ до перекладознавства : навч.-метод. посіб. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 035 Філологія (Германські мови та літератури (переклад включно)). Дніпро; Слов’янськ, 2023. 72 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/828
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Роман В. В.Вступ до перекладознавства, 2023.pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.