Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/852
Назва: Емоційне вигоряння в професійній діяльності вчителів шкіл-інтернатів для дітей з вадами інтелекту
Інші назви: монографія
Автори: Мелоян, А. Е.
Погрібна, А. О.
Кохан, С. Т.
Ключові слова: емоційне вигоряння
вчителі
професійна діяльність
діти з вадами інтелекту
школи-інтернати
Дата публікації: 2021
Видавництво: Вид-во Б. І. Маторіна
Короткий огляд (реферат): У монографії відображені результати експериментальних і теоретичних досліджень емоційного вигорання в контексті педагогічної діяльності підвищеної складності; представлена психологічна специфіка емоційного вигорання вчителів шкіл-інтернатів для дітей з вадами інтелекту, а також особливості їхньої захисно-копінгової поведінки. Наведено доказову базу, яка свідчить про зв'язок дезадаптивних форм захисно-копінгової поведінки з виникненням і проявами емоційного вигорання вчителів шкіл-інтернатів для дітей з вадами інтелекту і показана її якісна специфічність. Видання адресоване науковцям, викладачам, студентам і аспірантам, які навчаються за психологічними, соціальними і медичним спеціальностями.
Опис: Мелоян А. Е., Погрібна А. О., Кохан С. Т. Емоційне вигоряння в професійній діяльності вчителів шкіл-інтернатів для дітей з вадами інтелекту : монографія. Слов'янськ : Вид-во Б. І. Маторіна, 2021. 203 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/852
Розташовується у зібраннях:Наукові документи



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.