Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/853
Title: Концепція "Спорт заради розвитку" у фізкультурно-оздоровчий і спортивно-масовій роботі закладів загальної середньої освіти
Other Titles: монографія
Authors: Качан, О. А.
Пристинський, В. М.
Keywords: фізичне виховання
середні навчальні заклади
спортивно-масова робота
фізкультурно-оздоровча робота
концепція "Спорт заради розвитку"
Issue Date: 2022
Publisher: Вид-во Б. І. Маторіна
Abstract: У монографії представлено інноваційні підходи щодо забезпечення оновлення змісту фізичного виховання учнівської молоді в новій українській школі. Обгрунтовано доцільність впровадження в навчально-виховний процес різноманітних форм та методів, які сприятимуть оновленню й удосконаленню змісту уроків фізичної культури, фізкультурно-оздоровчих і спортивно-масових заходів в режимі шкільного дня, позакласних і позашкільних форм роботи з учнями закладів загальної середньої освіти. Матеріали монографії можуть бути використані педагогами закладів загальної середньої освіти; викладачами і студентами закладів вищої освіти, а також організаторами курсів підвищення кваліфікації, методистами, керівниками і тренерами освітньо-соціальних програм з метою усунення соціального напруження, попередження конфліктів, покращення комунікації та взаємодії в учнівському колективі засобами фізичної культури і спорту.
Description: Качан О. А., Пристинський В. М. Концепція «Спорт заради розвитку» у фізкультурно-оздоровчій і спортивно-масовій роботі закладів загальної середньої освіти: монографія. Слов’янськ: вид-во Б. І. Маторіна, 2022. 162 с.
URI: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/853
Appears in Collections:Наукові документи



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.