Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/867
Назва: Теоретичні та методичні основи застосування традиційних народних ігор у фізичному вихованні молоді
Інші назви: навч.-метод. посіб.
Автори: Віцько, С. М.
Ключові слова: фізичне виховання
національні традиції
народні ігри
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДВНЗ "ДДПУ"
Короткий огляд (реферат): У посібнику подано матеріал, що вивчається за програмою університетського курсу «Національні традиції ігрової культури у фізичному вихованні молоді». Зазначений матеріал рекомендовано для навчальної та самостійної роботи студентів спеціальностей: фізичне виховання, олімпійський та професійний спорт, фізична реабілітація тощо з метою розвитку професійних навичок, необхідних для проведення занять з фізичного виховання із застосуванням народних ігор та забав. Для педагогів-організаторів центрів «Спорт для всіх», учителів та викладачів фізичного виховання, студентів ВНЗ фізкультурного профілю. Матеріали посібника можуть бути використані в процесі самостійних занять дітей та батьків для забезпечення здорового дозвілля.
Опис: Теоретичні та методичні основи застосування традиційних народних ігор у фізичному вихованні молоді: навч.-метод. посіб. / уклад. С. М. Віцько.- Слов’янськ: ДВНЗ «ДДПУ», 2023. – 113 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/867
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.