Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/91
Название: Методичні рекомендації з навчальної дисципліни "Реабілітаційна психологія"
Авторы: Єгорова, О. Б.
Ключевые слова: реабілітаційна психологія
методичні рекомендації
інструктивно-методичні матеріали
практичні заняття
психологи
реабілітація
психічні хворі
соматичні хворі
девіантні діти та підлітки
Дата публикации: 2018
Издательство: Вид-во Б. І. Маторіна
Краткий осмотр (реферат): Методичні рекомендації з навчальної дисципліни «Реабілітаційна психологія» складено відповідно до освітньо-професійної програми підготовки магістра з галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки за спеціальністю 053 Психологія. Методичні рекомендації з курсу «Реабілітаційна психологія» включають плани і завдання до практичних занять, тематику рефератів, тестові завдання, завдання для самостійної роботи, психологічний практикум, питання до семестрового іспиту, рекомендовану літературу. Матеріали укладено згідно з вимогами кредитно-модульної системи. Методичні рекомендації з курсу «Реабілітаційна психологія» розраховані на підготовку психологів у вищих навчальних закладах.
Описание: Навчальна програма дисципліни «Реабілітаційна психологія» складена відповідно до освітньої програми та навчального плану підготовки студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 053 Психологія. Посібник розкриває основний зміст навчального матеріалу, передбаченого для вивчення з курсу «Реабілітаційної психології» в обсязі 120 годин. Розглянуто питання проблеми реабілітаційної психології в психіатричній клініці, напрямки реабілітаційної роботи психолога в соматичній клініці, особливості реабілітаційної роботи психолога з проблемними дітьми та підлітками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/91
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Єгорова О. Б. Методичні рекомендації до курсу.pdf844,55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.