Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/92
Название: Реабілітаційна психологія
Другие названия: курс лекцій
Авторы: Єгорова, О. Б.
Ключевые слова: реабілітаційна психологія
реабілітаційні заходи
психологи
терапія
психотерапія
соціотерапія
психічні хворі
соматичні хворі
девіантні діти та підлітки
Дата публикации: 2018
Издательство: Вид-во Б. І. Маторіна
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник «Реабілітаційна психологія: курс лекцій» складено відповідно до освітньо-професійної програми Психологія для підготовки студентів другого (магістерського) рівня вищої освіти в галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки за спеціальністю 053 Психологія. Навчально-методичний посібник «Реабілітаційна психологія: курс лекцій» містить пояснювальну записку, програму курсу, конспект лекцій для вивчення дисципліни, глосарій, список рекомендованої літератури до курсу.
Описание: Навчальна програма дисципліни «Реабілітаційна психологія» складена відповідно до освітньої програми та навчального плану підготовки студентів рівня вищої освіти магістр за спеціальністю 053 Психологія. Посібник розкриває основний зміст навчального матеріалу, передбаченого для вивчення з курсу «Реабілітаційної психології» в обсязі 120 годин. Розглянуто питання проблеми реабілітаційної психології в психіатричній клініці, напрямки реабілітаційної роботи психолога в соматичній клініці, особливості реабілітаційної роботи психолога з проблемними дітьми та підлітками.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/92
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Єгорова О. Б. Реабілітаційна психологія.pdf1,12 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.