Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/359
Назва: English for students majoring in psyhology (part 2)
Інші назви: навч.-метод. посіб.
Автори: Пампура, С. Ю.
Ключові слова: іноземна мова за професійним спрямуванням
англійська мова
психологи, 2 курс
тексти
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вид-во Б. І. Маторіна
Короткий огляд (реферат): Представлений посібник призначений для використання на практичних заняттях з дисципліни «Іноземна мова за професійним спрямуванням» студентами 2 курсу психологічних факультетів вищих навчальних закладів. Метою посібника є розвиток у студентів навичок пошукового й переглядового читання й перекладу текстів за спеціальністю, а також навичок усного мовлення в рамках професійної тематики та повсякденного спілкування.
Опис: У першій частині посібника запропоновано тексти професійної тематики, яка тісно пов’язана з матеріалом, який вивчається в курсі загальної психології. Ця частина складається з чотирьох розділів, кожний з яких містить декілька текстів з різних розділів психології, таких як історія психології, методологічні основи науки, психологія особистості і т. ін.. Лексичні та граматичні післятекстові вправи націлені на розвиток навичок усного та письмового мовлення, утворення особистого професійного вокабуляру та вміння висловлювати власну думку під час професійного спілкування. У другій частині запропоновано матеріал, необхідний для формування навичок повсякденного спілкування і націлений на розвиток вмінь послідовно й аргументовано створювати монологічні висловлювання та підтримувати бесіду в рамках загальної розмовної тематики, передбаченої навчальною програмою з дисципліни. Третя частина призначена для самостійного вивчення студентами і націлена на вдосконалення вмінь та навичок володіння англійською мовою та підвищення інтересу у студентів з метою покращення їхньої мотивації до вивчення англійської мови.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/359
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
English for students majoring in psychology (part 2).pdf621,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.