Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/546
Название: Усний послідовний переклад (німецька мова)
Другие названия: зб. вправ для формування навичок усного перекладу
Авторы: Лях, О. В.
Ключевые слова: переклад
усний переклад
німецька мова
вправи
тексти для перекладу
мікропереклад
Дата публикации: 2019
Издательство: ДДПУ
Краткий осмотр (реферат): Усний переклад (послідовний переклад) − це передача змісту усного висловлювання, складеного на одній мові, за допомогою мовних засобів іншої мови, з урахуванням усіх лексичних, граматичних і стилістичних особливостей. Розрізняють усний послідовний переклад і усний синхронний переклад. Усний послідовний переклад – це переклад після завершення висловлювання доповідачем. Усний синхронний переклад – це переклад паралельно з доповідачем. До усного синхронного перекладу прирівнюється також усний переклад з аркуша.Завдання збірника полягає у тому, щоб сприяти практичній підготовці майбутніх філологів до усного послідовного перекладу з німецької на українську та з української на німецьку мову.
Описание: Лях, О. В. Усний послідовний переклад (німецька мова): зб. вправ для формування навичок усного перекладу / М-во освіти і науки України, ДВНЗ "Дон. держ. пед. ун-т" ; О. В. Лях. - Слов'янськ: ДДПУ, 2019. - 61 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/546
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Лях О.В. Усний послідовний переклад (німецька мова),2019 р..pdf936,26 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.