Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/549
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Практика усного та писемного мовлення" : Ч. 1.
Інші назви: для студентів-магістрантів філол. ф-ту спец. 014, "Середня освіта" (Мова та література (англ.))
Автори: Коротяєва, І. Б.
Ключові слова: методичні вказівки
англійська мова
усне мовлення
писемне мовлення
Дата публікації: 2019
Видавництво: Вид-во Б. І. Маторіна
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять основні теми і плани практичних занять із курсу «Практика усного та писемного мовлення»; завдання і питання для самоконтролю, самостійної роботи студентів, подано список рекомендованої літератури та основні тематичні поняття. Методичні вказівки включають рекомендації щодо підготовки проектів та презентацій англійською мовою, написання анотацій, тез та наукових доповідей англійською мовою. Додаються приклади комплексних контрольних завдань та додатки, в яких представлені автентичні англомовні матеріали з тем, що вивчаються протягом першого семестру магістратури. Призначається студентам-магістрантам мовних спеціальностей (денної та заочної форми навчання), аспірантам, викладачам англійської мови.
Опис: Коротяєва, І. Б. Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни "Практика усного та писемного мовлення" : Ч. 1 : для студентів-магістрантів філол. ф-ту, спец. 014 "Середня освіта" (Мова та література (англ.))
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/549
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.