Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/569
Title: Комунікативні стратегії англійської мови
Other Titles: навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти 014 Середня освіта (Мова і література(англ.))
Authors: Роман, В. В.
Keywords: англійська мова
комунікативні стратегії
Issue Date: 2021
Publisher: Вид-во Б. І. Маторіна
Abstract: Посібник націлений на вдосконалення комунікативних умінь, лексико- стилістичний та перекладознавчий аналіз текстів, креативне письмо. Завдання посібника спрямовані на забезпечення практичним оволодінням студентами лексичними та мовленнєвими моделями, необхідними для вільного спілкування англійською мовою, які передбачають не тільки формування у студентів необхідних іншомовних навичок та вмінь, але й знайомлять їх через мову з культурою країни, її традиціями, історією та сучасністю. Матеріал, викладений у посібнику, може бути використаний на заняттях з лінгвокраїнознавства англомовних країн, практичного курсу англійської мови. Посібник призначений для для студентів магістратури мовних і перекладацьких відділень ВНЗ, викладачів-мовників перекладачів-практиків, науковців, які цікавляться проблемами комунікативної лінгвістики, і широкого загалу читачів. Може використовуватися як для аудиторної, так і для самостійної роботи.
Description: Роман, В. В. Комунікативні стратегії англійської мови: навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти 014 Середня освіта (Мова і література(англ.)). - Слов’янськ : Вид-во Б. І. Маторіна, 2021. - 71 с.
URI: http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/569
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Роман В. В.Комунікативні стратегії.pdf1,32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.