Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/569
Назва: Комунікативні стратегії англійської мови
Інші назви: навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти 014 Середня освіта (Мова і література(англ.))
Автори: Роман, В. В.
Ключові слова: англійська мова
комунікативні стратегії
Дата публікації: 2021
Видавництво: Вид-во Б. І. Маторіна
Короткий огляд (реферат): Посібник націлений на вдосконалення комунікативних умінь, лексико- стилістичний та перекладознавчий аналіз текстів, креативне письмо. Завдання посібника спрямовані на забезпечення практичним оволодінням студентами лексичними та мовленнєвими моделями, необхідними для вільного спілкування англійською мовою, які передбачають не тільки формування у студентів необхідних іншомовних навичок та вмінь, але й знайомлять їх через мову з культурою країни, її традиціями, історією та сучасністю. Матеріал, викладений у посібнику, може бути використаний на заняттях з лінгвокраїнознавства англомовних країн, практичного курсу англійської мови. Посібник призначений для для студентів магістратури мовних і перекладацьких відділень ВНЗ, викладачів-мовників перекладачів-практиків, науковців, які цікавляться проблемами комунікативної лінгвістики, і широкого загалу читачів. Може використовуватися як для аудиторної, так і для самостійної роботи.
Опис: Роман, В. В. Комунікативні стратегії англійської мови: навч.-метод. посіб. для здобувачів другого (магістерського) рівня вищ. освіти 014 Середня освіта (Мова і література(англ.)). - Слов’янськ : Вид-во Б. І. Маторіна, 2021. - 71 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/569
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Роман В. В.Комунікативні стратегії.pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.