Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/682
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з курсу "Лінійна алгебра"
Інші назви: для студентів спец. 014 Сер. освіта (Інформатика)
Автори: Пащенко, З. Д.
Турка, Т. В.
Ключові слова: лінійна алгебра
методичні вказівки
Дата публікації: 2021
Видавництво: ДВНЗ "ДДПУ"
Короткий огляд (реферат): Даний навчальний посібник розроблено для практичних занять вивчення дисципліни «Лінійна алгебра». Кожен параграф відповідає одному практичному заняттю і має наступну структуру: тема заняття, мета заняття, необхідні теоретичні відомості, приклади розв’язування задач та вправи для аудиторної роботи та задачі для самостійної. Два практичних заняття відводиться для контрольних робіт, зміст яких наведено разом з критеріями оцінювання. Також у посібнику містяться індивідуальні завдання, питання до колоквіуму та список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів математичних спеціальностей вищих педагогічних навчальних закладів.
Опис: Методичні вказівки до практичних занять з курсу «Лінійна алгебра» : для студентів спец. 014 Сер. освіта (Інформатика) / З. Д. Пащенко, Т. В. Турка. – Слов’янськ: ДВНЗ «ДДПУ», 2021. – 143 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ddpu.edu.ua:8083/ddpu/handle/123456789/682
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.