Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/818
Название: Практика усного та писемного мовлення. Political Systems in the USA and Great Britain
Другие названия: навч.-метод. посіб. для студентів IV курсу філол. ф-ту (перший бакалав. рівень вищої освіти)
Авторы: Коротяєва, І. Б.
Роман, В. В.
Ключевые слова: англійська мова
мовлення
Дата публикации: 2022
Издательство: Слов'янськ
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник з дисципліни «Практика усного та писемного мовлення (англійська мова)» призначений для студентів IV курсу філологічного факультету, спеціальність 014 Середня освіта (Мова і література (англійська, німецька)). Посібник присвячено опануванню програмної теми «Political Systems in the USA and Great Britain». Він включає інформаційний, соціокультурний, текстовий, лексико-граматич-ний матеріал за зазначеною тематикою; вправи з усіх видів мовленнєвої діяльності для формування іншомовної міжкультурної комунікативної компетенції; завдання для самоконтролю та самостійної роботи студен-тів; додається список рекмендованої літератури та ключі до тестових за-вдань. Навчально-методичний посібник розроблено з урахуванням комуні-кативно-діяльнісного та компетентнісного підходів; принципів творчого характеру та автнономності навчання. Рекомендується для студентів-ба-калаврів мовних спеціальностей (денної та заочної форми навчання), ви-кладачів англійської мови, фахівців-лінгвістів.
Описание: Практика усного та писемного мовлення. Political Systems in the USA and Great Britain: навч.-метод. посіб. для студентів IV курсу філол. ф-ту (перший бакалав. рівень вищої освіти) / І. Б. Коротяєва, В. В. Роман; М-во освіти і науки України, ДДПУ. Слов’янськ, 2022. 130 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/818
Располагается в коллекциях:Навчальні видання



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.