Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/825
Назва: Практика усного та письмового мовлення (англ.)
Інші назви: навч. посіб. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Автори: Орел, А. С.
Ключові слова: англійська мова
мовлення
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпро
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник з курсу «Практика усного та писемного мовлення (англійська)» призначений для підготовки бакалаврів спеціальності 035 Філологія, спеціалізації 035.041 – германські мови та літератури (переклад включно), перша – англійська. Метою посібника є подальший розвиток навичок усного та писемного мовлення та навичок перекладу текстів (усного та письмового), покликаний надати допомогу в поглибленому вивченні окремих аспектів теми «Подорож», передбаченої навчальною програмою курсу. Тексти, на яких ґрунтується посібник, узяті з оригінальних творів англійських та американських авторів ХХ століття, а також публіцистики. Робота над оригінальним текстом передбачає його короткий лексико-граматичний аналіз, переклад тексту українською мовою, обговорення його змісту й особливостей мови та стилю автора. Вправи розраховані як на самостійну роботу студентів, так і на виконання їх в аудиторії. Посібник містить 10 розділів, що включають тренувальні вправи та тексти для перекдаду. Розрахований на здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня на філологічних та перекладацьких факультетах.
Опис: Орел А. С. Практика усного та писемного мовлення (англ.): навч. посіб. для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Дніпро, 2023. 69 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/825
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Орел А. С. Практика усного та писемного мовлення (англ.), 2023.pdf1,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.