Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/837
Название: Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Порівняльна типологія англійської та української мов»
Другие названия: для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 035 Філологія
Авторы: Піскунов, О. В.
Ключевые слова: англійська мова
українська мова
порівняльна типологія
Дата публикации: 2023
Издательство: Слов'янськ
Краткий осмотр (реферат): Типологія як особливий розділ науки характерна для всіх галузей знання, тому що таксономічний опис, класифікація і порівняння різнорідних за своїм складом об‟єктів застосовується як в гуманітарних, так і в негуманітарних науках. Лінгвістична типологія займається класифікацією основних суттєвих характеристик, наявних в різних мовах світу. При цьому досліджуються не одиничні випадки подібностей та відмінностей у структурі мов, а тільки такі, які мають загальний характер і охоплюють широке коло однорідних ознак. Відомо, що загальні структурні ознаки виявляються навіть у генетично неспоріднених мовах, що не мали історичних контактів.
Описание: Піскунов О. В. Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Порівняльна типологія англійської та української мов»: для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спец. 035 Філологія. Слов‟янськ: ДДПУ, 2023. 152 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/837
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Піскунов О.В. Порівняльна типологія англ. та укр. мов, 2023.pdf297,78 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.