Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.ddpu.edu.ua/ddpu/handle/123456789/109
Название: Арифметика невід'ємних цілих чисел : на допомогу вчителю початк. кл.
Другие названия: навч.-метод. посіб.
Авторы: Сарієнко, В. К.
Сарієнко, В. В.
Чайченко, В. Ф.
Ключевые слова: арифметика
натуральні числа
алгебраїчні операції
системи числення
подільність невід'ємних цілих чисел
алгоритм Евкліда
початкова освіта
методика викладання
вчителі початкової школи
школярі молодшого віку
Дата публикации: 2017
Издательство: [б. в.]
Краткий осмотр (реферат): Навчально-методичний посібник для вчителів початкових класів, студентів вищих педагогічних навчальних закладів. У посібнику викладені теоретичні і практичні основи теорії арифметики невід’ємних цілих чисел, та числових систем. Матеріал подано відповідно до навчальної програми з математики для педагогічних вищих навчальних закладів спеціальності „Початкова освіта”, вимог Державного стандарту початкової школи та змісту освітньо-професійної характеристики вчителя початкової школи. Матеріал посібника є теоретичним підґрунтям відомостей з математики, визначених освітньо-професійною програмою підготовки вчителя початкової школи і викладених у підручниках з математики для початкових класів. Оволодіння викладеним у посібнику матеріалом забезпечує вчителю глибоке проникнення в сутність тих математичних понять і відношень, які складають зміст математичної освіти молодших школярів в частині арифметики невід’ємних цілих чисел.
Описание: Навчально-методичний посібник з курсу математики для студентів спеціальності «Початкова освіта» побудований з урахуванням системи математичних понять, які становлять теоретичні основи початкового курсу математики. Його створено з огляду на сучасні вимоги щодо істотного підвищення рівня математичної підготовки таких фахівців і посилення прикладної її спрямованості. Мета посібника – сприяти поглибленому ознайомленні учителів початкових класів понять і відношень математики як профілюючого предмета, розкрити потенційні можливості теоретичних основ початкового курсу математики як засобу формування ключових та предметних компетенцій молодших школярів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://hdl.handle.net/123456789/109
Располагается в коллекциях:Навчальні видання

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Арифметика невід'ємних цілих чисел.pdf956,28 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.